Over ons

De Vries Piping is een internationale organisatie die de complete levering en installatie van alle soorten leidingwerksystemen kan verzorgen.

 

We hebben ons na de start in 2004 voornamelijk op de scheepsnieuwbouw en reparatie gericht en hebben ons er in de loop der jaren meer en meer op toegelegd om ook de kwaliteit te kunnen leveren welke in andere bedrijfstakken wordt gevraagd.  We hebben hiervoor geïnvesteerd in gekwalificeerd personeel maar ook in ons machinepark. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan binnen bijvoorbeeld de branches offshore en petrochemie gebruiken we inmiddels binnen onze hele organisatie. 

 

Totaalleverancier voor al uw leidingwerk
De Vries Piping beschikt over de kennis en kwaliteit om al uw voorkomende leidingwerk te fabriceren en te installeren, zowel bij nieuwbouw als bij reparatie- en modificatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om brandstofleidingen, leidingwerk voor warm en koud water of hydraulisch leidingwerk, wij weten exact waaraan uw installatie moet voldoen. 

 

De leidingen kunnen gebogen, gelast, koud vervormd, gesoldeerd en gelijmd worden. Het leidingwerk kan op verzoek compleet met bijbehorende pompen, appendages en andere toebehoren geleverd en geassembleerd worden.

 

Van alle markten thuis

De Vries Piping verzorgt levering en installatie van complexe pijpleidingsystemen voor:
• Scheepsbouw
     - Baggerschepen
     - Rederijen
     - Scheepswerven
     - Jachtenbouw
• Offshore
• Industrie
• Petrochemie 

 

Kwaliteit in leidingwerk

Bij De Vries Piping bent u verzekerd van kwalitatief goede leidingwerksystemen. Een team van vakkundige en ervaren pijpfitters, lassers en constructiewerkers staat garant voor een hoogwaardig product en een snelle en flexibele levering. Uiteraard kunnen wij desgewenst leveren met certificaten, zowel voor het materiaal als voor het laswerk. Tevens kunnen wij uw partner zijn voor licht constructiewerk waarbij u kunt denken aan constructies voor ondersteuning van leidingwerk, complete frames voor skid en unitbouw maar ook het staalwerk voor bijvoorbeeld entresolvloeren.

 

Vraag nu een offerte aan

Vertel ons wat uw wensen en behoeften zijn en wij maken graag een vrijblijvende offerte. U kunt contact opnemen via het contactformulier van deze website of u belt +31 (0)180 – 514 733.

Onbepaald